Panaire

FITUR: Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë së Turizmit në Madrid

 • Madrid, Spanjë

19.05.2021 – 23.05.2021

FITUR

Është panairi më i madh që zhvillohet në gadishullin Iberik, duke ofruar mundësi të mira kontakti me operatorë media dhe vizitorë potencial nga Spanja dhe Portugalia. Njëkohësisht ai është një pikë shumë e mirë kontakti edhe për tregje të largëta të Amerikës Latine, të cilat mund të rriten në të ardhmen. Nga natyra e tyre vizitorët spanjoll shprehin interes për kulturën shqiptare, njohjen dhe zbulimin e vendit. Nuk mungojnë as grupet e interesuara për hiking në zonat tona malore.

Për panairin janë marrë masa nga organizatorët dhe shtetet përkatëse për tu ndjekur një protokoll ndaj Covid 19, në mënyrë që eventi të jetë brenda standardeve të sigurisë dhe të mbrojtur për cdo pjesëmarrës përgjatë ditëve në panair dhe jo vetëm.

International Travel Show (MITT)

 • Moskë, Rusi

16.03.2021 – 18.03.2021

Panairi Ndërkombëtare i Turizmit në Moskë MITT është një nga pesë ekspozitat më të mëdha turistike në botë dhe gjithmonë vlerësohet nga bashkësia ndërkombëtare.
Ekspozita është mbajtur që nga viti 1994 dhe është dhënë shenjë nga Shoqata Globale e Industrisë Ekspozuese (UFI). Është shfaqja më e madhe ndërkombëtare e turizmit në Rusi dhe CIS për sa i përket ekspozuesve, vendeve dhe rajoneve të përfaqësuara. MITT shquhet për shkak të potencialit të tij të lartë të blerësit. Shumica e figurave të larta dhe specialistëve nga ndërmarrjet ruse të udhëtimit preferojnë MITT ndaj ngjarjeve të tjera të industrisë.
Për 27 vjet, ekspertët e industrisë kanë njohur ekspozitën e MITT-it si një ngjarje kryesore në industrinë e turizmit të vendit. Çdo vit ekspozita sjell së bashku përfaqësuesit më të mirë të biznesit turistik në Rusi dhe në mbarë botën. Është këtu që lojtarët kryesorë të tregut demonstrojnë programet e tyre të reja dhe fushat kyçe në prag të sezonit turistik.

Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

 • International Exhibitional Center, Kiev, Ukraine

24.03.2021 – 26.03.2021

Ekspozita Ndërkombëtare e Udhëtimit dhe Turizmit e UITT Ukraina është ngjarja kryesore e Ukrainës për udhëtime dhe turizëm.
Me 361 kompani ekspozuese nga 23 vende,18 533 profesionistë të turizmit që vizitojnë, 39 qytete dhe rajone të Ukrainës paraqiten në ekspozitë, 23 vende morën pjesë në UITT’2019, duke përfshirë kompani nga Azerbajxhani, Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Republika Dominikane, Egjipti, Izraeli, Spanja, Italia, Qipro, Kuba, Maroku, Palestina, Sllovakia, Sllovenia, Shtetet e Bashkuara, Tunizia, Turqia, Ukraina, Mali i Zi, Sri Lanka.39 qytete dhe rajone të Ukrainës turistike morën pjesë në ekspozitën kombëtare 2019.
Lista e aktorëve me reputacion në industrinë e turizmit mbetet e pandryshuar: Coral Travel, Regjistrohuni UP !, ANEX Tour, TUI, Feeria Mandriv, Mouzenidis Travel Ukraine, Agjencia TPG.
Këtë vit ekspozita është bashkuar me ndërmarrjet: Kompas, Piligrim, IT-Tour, Online Bistro, Vitiana, Turkish Airlines, Sky Up, APG Ukraine dhe të tjerë.

Për secilin panair janë marrë masa nga organizatorët dhe shtetet përkatëse për tu ndjekur një protokoll ndaj Covid 19, në mënyrë që eventet të jenë brenda standarteve të sigurisë dhe të mbrojtur për cdo pjesëmarrës përgjatë ditëve në panair dhe jo vetëm.​

Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

 • International Exhibitional Center, Kiev, Ukraine

25.03.2020 – 27.03.2020

 • 23 Vende pjesëmarrëse
 • 361 Kompani ndërkombëtare
 • 18 533 Vizitorë

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, është ngjarja  më kryesore e udhëtimit dhe turizmit në Ukrainë, këtë vit shënon edicionin e 26-të.

BIT Milano

 • Milano , ITALI

09.02.2020 – 11.02.2020

 • 67 Vende pjesëmarrëse
 • 1. 300 Kompani ndërkombëtare
 • 43.000

Panairi BIT zhvillohet në Milano në muajin Shkurt. Ky panair shihet si një mundësi e mirë e promovimit të mëtejshëm të Shqipërisë në tregun Italian. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun Italian. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun Italian.

ITB Berlin

 • Berlin, GJERMANI

04.03.2020 – 08.03.2020

 • 180 Vende pjesëmarrëse
 • 10 000 Kompani ndërkombëtare
 • 16 000 Vizitorë

“Eksperiencë&Ekspertë” është thelbi i markës ITB Berlin. Panairi më i rëndësishëm ndërkombëtar në fushën e turizmit, ku vendimmarrësit më të lartë, ekspertët, blerësit dhe profesionistët e rinj nga çdo fushë e zinxhirit turistik, takohen për të marrë informacion në lidhje me tema të rëndësishme dhe tendencat e fundit, për të shkëmbyer kontaktet e biznesit dhe për të mbyllur marrëveshje globale përmes ndërveprimeve personale me profesionistët ndërkombëtarë.
AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun gjerman. 

Vakantiebeurs

 • Utrecht, Holland

16.01.2020 – 19.01.2020

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 1 600 Kompani ndërkombëtare
 • 23 000 Vizitorë

FERIEN MESSE WIEN

 • Vien

16.01.2020 – 19.01.2020

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 1 600 Kompani ndërkombëtare
 • 23 000 Vizitorë

IMTM Israel

 • Tel-Aviv, Israel

11.02.2020 – 12.02.2020

 • 57 Vende pjesëmarrëse
 • 1,870 Kompani ndërkombëtare
 • 26, 800 Vizitorë

Panairi IMTM Tel-Aviv Israel, zhvillohet në muajin shkurt Shqipëria është pjesëmarrëse në panairin më të madh vjetor për turizmin profesional në Mesdheun Lindor (IMTM) në Tel-Aviv në Izrael. 

WTM Londër

 • Londër, ANGLI

04.11.2019 – 06.11.2019

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 5 000 Kompani ndërkombëtare
 • 51 500 Vizitorë
Panairi WTM Londër që zhvillohet në muajin nëntor është panairi, i cili renditet i dyti për nga rëndësia në kontinentin e Europës. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun anglez. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë 13 nga operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun anglez
Shperndaje: