Press Trip me Media Koreane Jugore

Per here te pare ne Shqiperi u realizua kete fundjave nje Press Trip me gazetare nga Korea Jugut , organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmitdhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ne bashkepunim me Ambasaden e Shqiperise dhe Kosoves ne Japoni . Ne nje kohe te kufizuar ne Shqiperi per
Read More →