Kalendari i Festave 2018

Kalendari i Festave 2018 te miratuara nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit  kalendari-i-turizmit_2018
Read More →

Nje udhetim ne Shqiperi nga revista Japoneze per Turizmin “Arukikata”

Në vijim të pjesëmarrjes në JATA Expo 2016 dhe bisedimeve të zhvilluara me përfaqësues të JICA dhe Turkish Airlines eshte realizuar një udhëtim familjarizues me mediat më të njohura japoneze dhe operatorë të ndryshëm turistik. Nje nder to qe realizoi nje udhetim ne Europen Jug-lindore
Read More →

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur , nje artikull Hollandez mbi vendin tone !

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur , një artikull nga një Blog Hollandez Turizmi vlerëson lart potencialet që ka Shqipëria , bukuritë e saj natyrore , trashëgimine kulturore dhe eno-gastronominë e vendit tonë . Më shumë në : Wandelen in wonderschoon Albanië
Read More →