Press Trip me Media Koreane Jugore

Per here te pare ne Shqiperi u realizua kete fundjave nje Press Trip me gazetare nga Korea Jugut , organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmitdhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ne bashkepunim me Ambasaden e Shqiperise dhe Kosoves ne Japoni . Ne nje kohe te kufizuar ne Shqiperi per
Read More →

Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në Konferencën e shtatë të Biznesit ”Turizmi në Evropën Juglindore”

Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në Konferencën e shtatë të Biznesit ”Turizmi në Evropën Juglindore” e cila u organizua në Beograd nën kujdesin e Ministrisë së Turizmit të Serbisë. Qëllimi i konferencës ishte përmirësimi i konkurueshmërisë dhe rritjes së të ardhurave nga indus
Read More →

​​​Agjencia Kombëtare e Turizmit në takim me Kryetarin e Bashkisë së Brukselit

Agjencia Kombëtare e Turizmit realizoi një takim zyrtar me Kryetarin e Bashkisë se Brukselit Z. Philippe Close , i cili u tregua mjaft i interesuar pasi u diskutua mbi mundësitë e investimeve në sektorin e turizmit në Shqipëri , duke u nisur nga fakti që Qeveria Shqiptare e ka vendosu
Read More →

Nje udhetim ne Shqiperi nga revista Japoneze per Turizmin “Arukikata”

Në vijim të pjesëmarrjes në JATA Expo 2016 dhe bisedimeve të zhvilluara me përfaqësues të JICA dhe Turkish Airlines eshte realizuar një udhëtim familjarizues me mediat më të njohura japoneze dhe operatorë të ndryshëm turistik. Nje nder to qe realizoi nje udhetim ne Europen Jug-lindore
Read More →

Rally Albania 2017

Rally Albania 2017 u zhvillua gjatë datave 03-10 Qershor. Eventi i organizuar nga Federata Shqiptare e Motoçiklizmit, startoi në Sheshin Nënë Tereza në Tiranë për të përshkuar më pas 2000 km përgjatë rrugëve rurale të territorit të Shqipërisë, nga veriu në jug dhe nga lindja në perënd
Read More →

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur , nje artikull Hollandez mbi vendin tone !

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur , një artikull nga një Blog Hollandez Turizmi vlerëson lart potencialet që ka Shqipëria , bukuritë e saj natyrore , trashëgimine kulturore dhe eno-gastronominë e vendit tonë . Më shumë në : Wandelen in wonderschoon Albanië
Read More →