Programi i transparences

Koordinatori për të Drejtën e Informimit. Z. Sokol Kongoli

Cel ++ 355682157576

Adresa : Bul “ Gjergj Fishta” , Pallatet e ‘Shallvareve “  nr 12 A , 1001 Tirana

Orari  :  E Hënë – e Enjte  08.00 – 16.30

Orari :   E premte               08.00 – 14.00

Shperndaje:

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds