Comment are off

NJOFTIM për prezantimin e Shqipërisë në panairet ndërkombëtare TTG Incontri Rimini dhe WTM Londër

ttg-incontri-offerta-hotel-rimini world-travel-market

Agjencia Kombetare e Turizmit do te marre pjese ne panairet nderkombetare TTG Incontri i cili do te zhvillohet ne Rimini ne datat 12-14 Tetor 2017 dhe WTM i cili do te zhvillohet ne Londer ne datat 06-08 Nentor 2017

Me poshte mund te gjeni linkun me kalendarin e panaireve te publikuar ne faqen zyrtare http://www.akt.gov.al:
Gjithashtu me poshte mund te gjeni edhe linkun ku mund te aplikoni per pjesemarrje ne keto panaire.
Lutemi qe subjektet, te cilat nuk kane realizuar akoma aplikimin online te procedojne deri ne afatin 10/08/2017.
Pas aplikimit online do te dorezohen dokumentet origjinale prane AKT-se.
About the Author