Comment are off

Nje udhetim ne Shqiperi nga revista Japoneze per Turizmin “Arukikata”

Në vijim të pjesëmarrjes në JATA Expo 2016 dhe bisedimeve të zhvilluara me përfaqësues të JICA dhe Turkish Airlines eshte realizuar një udhëtim familjarizues me mediat më të njohura japoneze

dhe operatorë të ndryshëm turistik. Nje nder to qe realizoi nje udhetim ne Europen Jug-lindore ishte revista Japoneze per Turizmin “Arukikata” .

Shqiperia cilesohet nga gazetaret japoneze si nje vend plot energji , dhe ne nje zhvillim te hovshem duke shikuar me besim drejt se ardhmes .

Vizita e tyre eshte perqendruar ne perlat e Turizmit Shqiptar dhe vendet e pranuara si pjese e trashegimise boterore te Unesco-s , si Butrinti , Gjirokastra dhe Berati .

Per me teper :

http://www.arukikata.co.jp/webmag/2017/rept/rept83_170300.html

About the Author