Comment are off

Nis fluturimet linja e parë low cost me Budapesti

Udhëtimi me linjë ajrore nga Tirana në Budapest do të kushtoje nga 20 euro deri në 29 euro Është përuruar dje nisja fluturimeve për linjën e parë ajrore low cost TiranëBudapest  Ministri i Transportit dhe Infrastruktures Sokol Dervishaj bashkë me ministrin hungarez të shtetit per potitikat e transportit Robert Homolya ishin në bordin e avionit të parë të linjës Budapest Tiranë te kompanisë Wizzair. Ministri Dervishaj tha se ky ëshie një premtim i mbajtur nga Ministria e Transportit për të sjellë një kompani të njohur ndërkombëtare me çmime të lira për shqiptarët. Fluturimi i sotëm është një ogur i mirë Është një fillim i mirë nëkëtë drejtim duke iu referuar edhe ankesave të shumta të

qytetarëve siiqiptare me te drejtë për çinimet e larta te biletave. Besoj se ky është një investim një shërbim në funksion të pasagjerëve shqiptarë por pa dyshim në funksion edhe të imazhit të vendit. Sa me shumë kompani të fluturojnë në Shqipëri aq më shumë rritet dhe promovohet imazhi i vendit. Ata që do te na gjykojmë më tepër do te jene qytetarët dhe pasagjeret shqiptarë por edhe pasagjerët e tjerë që do të udhëtojnë nëpënnjet kësaj linje u shpreh Dervishaj Ministri I shtetit hungarez për Politikat e Transportit Robert Homolya tha sefillimi ifluturimeve do Vi japë zhvittim turizmit dhe ekonomisë mes 2 vendeve Une inendoj se është një moment i madh nëjetë n e dy vendeve Ne duhet  të zhvillojmë turizmin dhe tregtinë mes 2 vendeve dhe jam i sigurt se ky ështe një hap i madh Qeveria e Hungarisë ka bërë1 vit negociata me Bashkimin Europian per të bëre të mundur që buxheti I shtetit të kontribuojë për këte linjë në Shqipëri dhe rajon. Kështu qe le ta gëzojme u shpreh ministri i Transportit te Hungarisë

About the Author