Comment are off

Hotel de Charme

Hoteli de Charme është sistemimi optimal për të gjithë ata që drejtohen në Tiranë për çeshtje pune, për vizita turistike ose kënaqësie. Çdo gjë është afër: ministritë, ambasadat, bashkë me zyrat kryesore financiare. Një hotel i rehatshëm dhe i rezervuar që i ofron mysafirëve, cilësinë e një shërbimi 100% Italian. Personeli, gjithmonë i disponueshëm dhe që flet shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze, do të dijë t’ju presë dhe këshillojë për të gjitha zgjedhjet e nevojshme kryesore për qëndrimin tuaj në Tiranë.

Tjetër vlerë e rëndësishme: parkimi ynë i sigurtë, i cili të lejon të përdorësh makinën tënde sa herë të duash.Dëshirojme të kemi një bashkëpunim me agjensinë tuaj , e për këtë arsye do tju paguajmë një provigjion prej 10,00 euro per secilën dhomë të prenotuar dhe konfirmuar nga ju.

Hoteli yne eshte i ndertuar ne 3 kate me nje kapacitet prej 6 dhomash te nje standarti te larte ku 3 prej dhomave kane dhe nje ballkon te bollshem te jashtem.

Cmimi per secilen dhome eshte prej 59,00 euro perfshire dhe servirjen e nje mengjesi buffet.

Ambjenti yne i hall-it mund te perdoret per mbledhje te ndryshme dhe konferenca.

Gjithashtu  veranda jone eshte vendi ideal per te shijuar dreken tuaj te biznesit apo thjesht nje darke te kendshme nen qetesine e nje ambjenti te rezervuar dhe ne stilin e nje gatimi krejtesisht Italian keshilluar nga Chef-i yne i kuzhines.

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin, qëndrojmë në pritje te nje bashkepunimi.

Më tej po ju dërgojmë sitin web ku ju mund të shihni dhomat tona dhe  te gjeni dhe foto te subjektit/dhomave : www.hotel-decharme.com

Email : info@hotel-decharme.com

Për cdo informacion lutemi të kontaktoni në numrat:

Tel. +355672020444 /  +35542225797

Adresa: Rruga Vaso Pasha Njesia Administrative nr.5

Tek kryqezimi Apex & Credins Bank zona (Bllok)

 

About the Author