Comment are off

Hapja e sezonit Turistik ne Pogradec

19400434_1727440110602944_5232171403777109738_o

 

Hapja e sezonit Turistik ne Pogradec diten e djeshme perkoi me festen e dites se liqenit, nje event i cili festohet dhe ne Bashkite e Ohrit dhe Struges.

Aktivitetet festive qe do te jene pergjate dites mes te cilave prezantimi i produkteve artizanale, i aktiviteteve sportive dhe i gatimeve do te mbyllen gjate darkes me konkursin e gatimeve tradicionale te Koranit, ku Agjencia Kombetare e Turizmit se bashku me Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare do te shperndajne Certifikatat perkatese per fituesit.

Agjencia Kombetare e Turizmit e pranishme ne kete aktivitet festiv , nepermjet stafit te saj do te shperndaje gadget turistike dhe materiale te shumta promocionale per te pranishmit duke koordinuar gjithashtu informacionin prane zyres se turizmit te hapur ne kete Qytet.

19390792_1727439530603002_1707969796946988671_o

About the Author