May Day Music Festival

Mother Teresa Square

May Day Music Fstvl w/ HEIDI & ALEX Kennon / 3 Maj / Kolonat – 360° edition

Edicioni I tretë I May Day Music Fstvl do të sjellë të premten e 3 Maj-it një koncept të ri.
Takimi ynë I përvitshëm na mbledh përsëri bashkë për të përjetuar
një tjetër eksperiencë audio – vizive të mirëkuruar në çdo detaj nga artistët më të mirë ndërkombetarë dhe lokal.
Lokacioni do të jetë një nga të rejat e këtij edicioni. Pikërisht “Kolonat” tek Sheshi Nënë Tereza, është zgjedhur si vendi ideal për te realizuar perceptimin tonë mbi ç’ka do të ishte një natë perfekte nën qiell të hapur, një show 360 gradë i paprovuar më parë,
ku të gjitha shqisat do të “përkedhelen” me të njëjtën dashuri.

Jemi të lumtur që në këtë edicion do të kemi të ftuar special dy artistë të rëndësishëm ndërkombëtarë që kanë sjellë një lloj freskie në atë që skenat botërore të muzikës elektronike prezantojnë.

Heidi dhe Alex Kennon (Official) do të jenë ndërkombëtarët e ftuar për këtë natë, e cila plotësohet më së miri nga ata që na njohin e I njohim mirë.

Mbështetur nga: Win Music Freedom Albania/ Bashkia e Tiranës/ Tuborg - Festa Filloi

HEIDI (UK)
https://www.residentadvisor.net/dj/heidi/biography
https://www.facebook.com/heidivandenamstel/
https://soundcloud.com/heidi-dj
https://www.instagram.com/djheidi/

ALEX KENNON (SPAIN)

https://www.residentadvisor.net/dj/alexkennon/biography
https://www.facebook.com/alexkennonofficial/
https://soundcloud.com/alex-kennon-dj
https://www.instagram.com/alex_kennon/

■ STAGE I (Kolonat, Sheshi Nënë Tereza, Tiranë)
May Day Music Fstvl / Open Air: 19:00 - 02:00

- Heidi
- Rrrron
- Minimim
- Amer Doux
- Jeff
- Gruda

■ STAGE II (discobox, May Day Music Fstvl Afterparty)
02:00 - End
- Alex Kennon
- Tatu

BILETAT NË SHITJE SË SHPEJTI
TICKETS ON SALE SOON

May Day Music Fstvl
For the love of music… our mission is to stimulate curious musical minds.
We believe in the power of music. Music teaches. Music motivates. Music connects. Music inspires.

#MayDay #MayDayMusicFstvl #May3 #WeBelieveInThePowerofMusic