Albanian Summer Day Fest

Të dielën, datë 17 mars do të zhvillohen Festimet për Ditën e Verës në Tiranë.
Një fundjavë e paharruar me 50 aktivitete për fëmijë dhe të rritur në Bulevardin “Dëshmoret e Kombit”, Sheshin Skenderbej, Liqenin Artificial, Sheshin Nënë Tereza, Pazari i Ri etj.
Festa fillon në orën 10:00 të mëngjesit, për të vazhduar gjatë gjithë ditës, deri në orët e vona të natës. Ndaj, mos mungo! Merr familjen e miqtë dhe eja të festojmë të gjithë bashkë.