Construction , Architecture Fair 2019

ExpoCity Albania

Edicioni 2te, Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2019!
25-27 Tetor 2019, ne Expocity Albania!
Rezervo daten!
Per me teper info, ju lutem kontaktoni ne: marketing@expocity.al

2nd Edition, Construction, Architecture and Urban Planning Fair 2019!
October 25-27, 2019 at Expocity Albania!
Save the date!
For more info, please contact: marketing@expocity.al