Bike Love Ride

Skanderbeg Square

Critical Mass Tirana vjen kete muaj me Bike Love Ride!
Bashkohu me ne të premten e fundit të çdo muaji për Critical Mass Tirana! Tema jonë për muajin shkurt është BIKE LOVE 2019. Lidhja mes biçikletës dhe ciklistitit është një histori dashurie. Merrni miqte ose te dashurin/dashuren tuaj, vishuni me te kuqe dhe behuni pjese e ketij pedalimi.
Mbledhja fillon në orën 18:00. Bicikletat dalin në rrugë në orën 19:00.

Bike Love 2019 is Happening Feb. 22nd and You Should Come.
Join us on the last Friday of every month for Critical Mass Tirana! Our theme for February is BIKE LOVE '19. The bond between bicycle and rider is a love story. Get Your Fancy Date Clothes ready (or dress in red!) and take your true love out for a date on the town.
The gathering begins at 6:00pm. Wheels hit the street at 7pm.