The Miser - Harpagon

Korca Theatre

“ Kopraci”
i vene disa here ne skenen e Teatrit “ A.Z.Cajupi”, ka terhequr gjithmone vemendjen e publikut! 
Vjen serish nga Trupa e Teatrit Korce, 
ne dt. 1 , 2 dhe 3 Dhjetor, 
Mos e humbisni!