Be Active Albania

I am Active! 

Shqipëria, një vend që ka nevojë për aktivizim! Ne jetojmë në një shtet ku mundësitë janë pa fund, dëshirat pa fund, por njerzit që vërtetë na ndihmojnë që mundësitë dhe dëshirat ti vendosim në vijë paralele janë të paktë! 
Ne jemi grupi që ofrojmë mundësinë e bashkëpunimit me të rinjtë dhe të rejat për të realizuar qëllimet tuaja! 
Prandaj, në datën 10 Dhjetor le të takohemi të gjithë bashkë për të hedhur një hap më shumë drejt "Be Active" për një shoqëri më aktive dhe për një jetë më pozitive! 

Na kontaktoni për biletën tuaj pa pagesë dhe ejani të shijojmë 2 orë adrenalinë nën përkujdesjen e stafit tonë! 
Nëse je njeri energjik, na u bashko me adrenalinën tënde! 

beactive.al@gmail.com
+355698801519 ose +355684616618 (Whatsapp) 

Be Active Albania