Verbal aikido: the art of confronting offensive speech

Save the date: 7 dhjetor @ 19:00 me te ftuar special Nandarāja [Nandaraxha] me banim ne Londer.
Ai do jete me ne në Dojo per te share eksperiencen dhe njohurite e tij nga nje tjeter kendveshtrim: 

🈴 Aikido Verbale 🎋

Embracing the enemy: On Neutralising Verbal conflicts 

Taking responsibility and your sphere of control and influence.
Protecting yourself and the enemy.
Practicing self restraint, self control and selflessness.
Right speech as positive and negative training principles.
How not to make things worse.
Best way to defeat an enemy is to convert them into a friend.
Dealing with mistakes.
Miscommunication and mistakes as learning opportunities (fail, fail again, fail better).

Jeni te ftuar te gjithe per te marre pjese. Vecanerisht ne se doni te permiresoni aftesite tuaja komunikuese, per te perballuar situata te pakendshme apo agresione verbale, duke zgjidhur situaten paqesisht dhe pa mohuar vetveten.

Sesioni do jete bashkebisedim ne gjuhen angleze.

📍Ku? - Ne Aikido Dojo, rr Sami Frasheri, pall 56. 
🗓 Kur? - 7 dhjetor
⏰ra? - 6 - 8 pm
👤Kush mund te marre pjese? - çdokush me apo pa eksperience me aikido, duke perfshire dhe femije mbi 10 vjeç.

📝 Per te marre pjese kerkohet regjistrim paraprak.