Comment are off

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur , nje artikull Hollandez mbi vendin tone !

Ecje në Shqipërinë mrekullisht të bukur ,

një artikull nga një Blog Hollandez Turizmi vlerëson lart potencialet që ka Shqipëria , bukuritë e saj natyrore , trashëgimine kulturore dhe eno-gastronominë e vendit tonë .

Më shumë në :

Wandelen in wonderschoon Albanië

About the Author