Agjencia Kombëtare e Turizmit, në vijim të bashkëpunimit me zyren e Kooperacionit Japonez “JICA”, organizoi udhëtimin familarizues me operatorë turistik dhe perfaqesues të mediave Japoneze

Agjencia Kombëtare e Turizmit, në vijim të bashkëpunimit me zyren e Kooperacionit Japonez “JICA”, gjate dates 14 dhe 15 tetor 2017, organizoi udhëtimin familarizues me operatorë turistik dhe perfaqesues të mediave Japoneze. Ky udhëtim u be i mundur pas kerkeses se AKT-se, ne vijim të
Read More →

Dita Boterore e Turizmit

Agjencia Kombetare e Turizmit ne bashkepunim me Agjencine e Zhvillimit Rajonal Nr.2, Agjencine Kombetare te Shoqerise se Informacionit, Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare, Shoqatat e operatoreve te Turizmit UTSH, ATA, ATOA dhe AITA , nen kujdesin e Ministrit te Turizmit dhe M
Read More →

Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa Paris

    Fillon sot Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa i cili zhvillohet ne Paris prej dates 26-29 Shtator. Agjencia Kombetare e Turizmit merr pjese me stafin e saj dhe 7 operatore turistike te cilet operojne me tregun francez Gjate dites se pare ka pasur nje interesim
Read More →

Dita Boterore e Turizmit 27 Shtator 2017

Data 27 shtator është caktuar nga ana e Kombeve të Bashkuara si Dita Botërore e Turizmit. Tema e këtij viti është “Turizmi i qëndrueshëm si mjet për zhvillim”. Në kuadër të kësaj dite, pjesmarres ne kete event do te jete dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z.Blendi Klosi. Agjencia Ko
Read More →

Pjesemarrja e Agjencia Kombëtare te Turizmit në Panairin “Expo Tourism Japan”

                    Nën sloganin “Discover Balkan”, Agjencia Kombëtare e Turizmit merr pjesë për të dytin vit rradhazi në Panairin “Expo Tourism Japan” që po mbahet në Tokyo deri më datë 25 shtator . Koordinimi
Read More →

Aktivitet per Turizmin e Qendrueshem ne zonen e Lumit te Vlores

Sot ne Njesine Administrative Kotë të Bashkise Selenice ne kuader te promovimit te turizmit gjithevjetor dhe nxitjes se produkteve te reja turistike per te gjithe zonen qe prek lumi i Vlores. Ky aktivitet vjen si organizim I Qendres se Librit dhe Promocionit ne bashkepunim me Agjencin
Read More →

​​​Agjencia Kombëtare e Turizmit në takim me Kryetarin e Bashkisë së Brukselit

Agjencia Kombëtare e Turizmit realizoi një takim zyrtar me Kryetarin e Bashkisë se Brukselit Z. Philippe Close , i cili u tregua mjaft i interesuar pasi u diskutua mbi mundësitë e investimeve në sektorin e turizmit në Shqipëri , duke u nisur nga fakti që Qeveria Shqiptare e ka vendosu
Read More →

Qendra Kombëtare Urgjencës Mjekësore në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit vijon te jete prezente prane pushuesve me kurset e shpëtimit të jetës në bregdetin Shqiptar.

Qendra Kombëtare Urgjencës Mjekësore në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit vijon te jete prezente prane pushuesve me kurset e shpëtimit të jetës në bregdetin Shqiptar. Kursi përfshin: 1)Parandalimi i aksidenteve dhe mbytjeve në det. 2)Mënyrat e hyrjes në det të lifeguard (
Read More →

Logu i Bjeshkeve 2017

Me dt 5 gusht u organizua nga Bashkia Malesi e Madhe , Logu i Bjeshkeve 2017 qe u mbajt prane fshatit Lepushe . Aktiviteti permbante nje koncert folklorik te muzikes dhe valleve se kesaj zone , muzike rinore , si dhe zgjedhjen e vajzes me te bukur te bjeshkeve veshur e stolisur sipas
Read More →

TAKIMI I ZHVILLUAR NE POGRADEC LIDHUR ME PREZANTIMIN E PROJEKT IDESE MBI MENAXHIMIN E ZONES DRILON –TUSHEMISHT

Ne date 2 gusht, ne ambientet e bashkise Pogradec u zhvillua takimi , lidhur me prezantimin e projekt idese mbi menaxhimin e zones Drilon – Tushemisht . Kjo e fundit nga ana e kompanise italiane SITI , e cila eshte kontraktuar nga ana e Fondit Amerikan te Zhvillimit .   Ne kete takim
Read More →