Pjesëmarrje në panairin ATM Dubai 04-07 maj 2015

Pjesëmarrje në panairin ATM Dubai  04-07 maj 2015.   Agjencia Kombëtare e Turizmit e kryesuar nga Drejtoresha e Përgjithshme Znj.Julinda Dhame, mori pjesë pjesë për të parën herë në panairin ATM (Arabian Travel Market). Stenda e Shqipërisë me brandimin e saj të ri tërhoqi vëmendj
Read More →

Një tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit

Një tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit Një tjetër tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) nga data 18-22 Maj ‪#‎BalkanMediaTour‬, përcjell për publikun “Shqipërinë Turistike” . Kësaj rradhë një grup gazetarësh nga vendet e rajon
Read More →

Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar”

Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar” Sot në Hotel Rogner u zhvillua Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar”, i cili u zhvillua me rastin e 10 vjetorit të unionit të operatorëve turistik Shqi
Read More →

AKT organizon një udhëtim familjarizues “Shqipërinë Turistike”

AKT organizon një udhëtim familjarizues “Shqipërinë Turistike”   Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) organizon një udhëtim familjarizues me 15 gazetar nga vende të ndryshme të botës (Evropa, Amerika, Kanadaja dhe Vatikani ) për të vizituar nga afër “Shqipërinë Turistike”. Me një
Read More →

Panairi ndërkombëtar i turizmit, udhëtimeve dhe hotelerisë “TRAVEL 2015”, Prishtinë

Panairi ndërkombëtar i turizmit, udhëtimeve dhe hotelerisë “TRAVEL 2015”, Prishtinë   Edicioni i sivjetëm  i panairit ndërkombëtar të turizmit, udhëtimeve dhe hotelerisë “TRAVEL 2015”, i cili mbahet nga 06-09 maj në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, po vazhdon tr
Read More →

“Tirana Open” Festivali i Librit dhe Arteve

“Tirana Open” Festivali i Librit dhe Arteve   Arti, librat, muzika  kurrësesi nuk mund të shoqërohen pa bukuritë e natyrës së vendit tonë dhe të gjitha bashkë pikturojnë një Shqipëri më të dashur e më të paqtë. Edicioni i dytë i festivalit të artit dhe librit “Tirana
Read More →

ATA në konferencën e 7-të kombëtare- Turizmi, rruga e sigurt drejt zhvillimit ekonomik

ATA në konferencën e 7-të kombëtare- Turizmi, rruga e sigurt drejt zhvillimit ekonomik   “Turizmi, rruga e sigurt drejt zhvillimit ekonomik”, ishte tema kryesore e Konferencës së VII-të Kombëtare të Turizmit që zhvilloi punimet sot në Tiranë, në vigjiljen e vitit të 7-të të kriji
Read More →

Shqipëria prezanton turizmin në Kinë

Shqipëria  prezanton turizmin në Kinë   Vendi ynë merr pjesë për herë të parë në panairin ndërkombëtar të turizmit  COTTM 2015 që organizohet nga data 14-16 Prill në Pekin. Nën organizimin e Agjencisë Kombëtare të Turizmit (AKT), stenda shqiptare përfaqësohet edhe me 4 tur operat
Read More →

Panairi i Vjenës

Viti që sapo ka nisur ka çelur gjithashtu edhe siparin e promovimit të turizmit shqiptar. Vjena me panairin e saj të udhëtimeve dhe pushimeve këto ditë është mikpritësja e AKT-së, e cila në stendën e saj po vizitohet nga një numer i madh miqsh e të ftuarish. U zhvillua takimi në stend
Read More →

Shqipëria në Panairin Holiday World në Pragë

Turizmi shqiptar kësaj here prezantohet suksesshëm në Panairin e 24 të Evropës Qendrore për Turizmin që mbahet në kryeqytetin Çek, Pragë. Agjencia Kombëtare e Turizmit tanimë institucion në varësi të Ministrisë së Ekonomisë, shpalos edhe një herë vlerat, resurset dhe kapacitetet e një
Read More →