Informim mbi panairet ndërkombëtare për vitin 2016.

Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në vazhdim të angazhimeve të saj në promovimin e Shqipërisë, informon mbi panairet ndërkombëtare në të cilët vendi ynë do të prezantohet gjatë vitit 2016.
Read More →

Konkursi në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Turizmit

  Konkursi në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Turizmit Me temën “1 miliard turistë, 1 miliard mundësi”, Dita Ndërkombëtare e Turizmit synon këtë vit të nxisë vetë njerëzit të flasin rreth turizmit dhe potencialit të tij për të ndërtuar një botë më të mirë për të gjithë. Duke qen
Read More →

Shqipëria në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit IFTM Top Resa, Paris 2015

Shqipëria në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit IFTM Top Resa, Paris 2015   Shqipëria është prezantuar për herë të parë në panairin ndërkombëtar të turizmit IFTM Top Resa, Paris 2015 (29 Shtator – 2 Tetor) duke paraqitur asetet turistike si një destinacion për tu zbuluar. Vihet re
Read More →

Informim mbi panairet ndërkombëtare për vitin 2016

Informim mbi panairet ndërkombëtare për vitin 2016 Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në vazhdim të angazhimeve të saj në promovimin e Shqipërisë, informon mbi panairet ndërkombëtare në të cilët vendi ynë do të prezantohet gjatë vitit 2016. Në vijim duke pasur parasysh listën Agjenci
Read More →

Konkurs kreativ nën moton “trego vendlindjen tënde të bukur“

Konkurs kreativ nën moton “trego vendlindjen tënde të bukur“ Të rinjtë kontribojnë për të zhvilluar vendlindjen e tyre. Me siguri je krenar për vendlindjen tënde, për bukuritë e rralla, historinë, kulturën, traditën, biodiveristetin. Konkursi kreativ “trego vendlindjen tëndeR
Read More →

Reportazh për Turizmin në Shqipëri botuar në gazetën daneze Berlinske

Reportazh për Turizmin në Shqipëri botuar në gazetën daneze Berlinske Po ju përcjellim të plotë të përkthyer nga gjuha angleze artikullin si më poshtë:   Shqipëria fokusohet tek turizmi Qeveria shqiptare është e fokusuar për tërheqjen masive të turistëve në vend. Udhëtari ka vizi
Read More →

Pjesëmarrje në panairin ATM Dubai 04-07 maj 2015

Pjesëmarrje në panairin ATM Dubai  04-07 maj 2015.   Agjencia Kombëtare e Turizmit e kryesuar nga Drejtoresha e Përgjithshme Znj.Julinda Dhame, mori pjesë pjesë për të parën herë në panairin ATM (Arabian Travel Market). Stenda e Shqipërisë me brandimin e saj të ri tërhoqi vëmendj
Read More →

Një tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit

Një tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit Një tjetër tur familjarizues organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) nga data 18-22 Maj ‪#‎BalkanMediaTour‬, përcjell për publikun “Shqipërinë Turistike” . Kësaj rradhë një grup gazetarësh nga vendet e rajon
Read More →

Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar”

Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar” Sot në Hotel Rogner u zhvillua Konferenca Turistike Kombëtare mbi “Menaxhimin e Sezonalitetit të Turizmit Shqipëtar”, i cili u zhvillua me rastin e 10 vjetorit të unionit të operatorëve turistik Shqi
Read More →

AKT organizon një udhëtim familjarizues “Shqipërinë Turistike”

AKT organizon një udhëtim familjarizues “Shqipërinë Turistike”   Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) organizon një udhëtim familjarizues me 15 gazetar nga vende të ndryshme të botës (Evropa, Amerika, Kanadaja dhe Vatikani ) për të vizituar nga afër “Shqipërinë Turistike”. Me një
Read More →