Qendra Kombëtare Urgjencës Mjekësore në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit vijon te jete prezente prane pushuesve me kurset e shpëtimit të jetës në bregdetin Shqiptar.

Qendra Kombëtare Urgjencës Mjekësore në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit vijon te jete prezente prane pushuesve me kurset e shpëtimit të jetës në bregdetin Shqiptar. Kursi përfshin: 1)Parandalimi i aksidenteve dhe mbytjeve në det. 2)Mënyrat e hyrjes në det të lifeguard (
Read More →

Logu i Bjeshkeve 2017

Me dt 5 gusht u organizua nga Bashkia Malesi e Madhe , Logu i Bjeshkeve 2017 qe u mbajt prane fshatit Lepushe . Aktiviteti permbante nje koncert folklorik te muzikes dhe valleve se kesaj zone , muzike rinore , si dhe zgjedhjen e vajzes me te bukur te bjeshkeve veshur e stolisur sipas
Read More →

TAKIMI I ZHVILLUAR NE POGRADEC LIDHUR ME PREZANTIMIN E PROJEKT IDESE MBI MENAXHIMIN E ZONES DRILON –TUSHEMISHT

Ne date 2 gusht, ne ambientet e bashkise Pogradec u zhvillua takimi , lidhur me prezantimin e projekt idese mbi menaxhimin e zones Drilon – Tushemisht . Kjo e fundit nga ana e kompanise italiane SITI , e cila eshte kontraktuar nga ana e Fondit Amerikan te Zhvillimit .   Ne kete takim
Read More →

Faza e dytë e monitorimeve në plazhet e Shqipërisë

Për të dytin vit rradhazi dhe në vijim të urdhërit të Ministres së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, për ngritjen e Task-Forcës për monitorimin e plazheve, Agjencia Kombëtare e Turizmit, së bashku me Agjencine Kombëtare të Bregdetit, përfaqësues të Ministrisë d
Read More →

Të Drejtat e Turistit

I nderuar vizitor! Hapi i parë, pasi keni vendosur të kaloni pushimet tuaja në Shqipëri, është planifikimi i udhëtimit. Nëse keni zgjedhur të udhëtoni me aeroplan, udhëtimi me target ose në rrugë tokësore, në vijim do të trajtojmë cilat janë vështirësitë dhe problematikat më të shpesh
Read More →

Nata e promovimit dhe degustimit te vererave te prodhuara prane kantines “Vreshti i Pashait”

  Dje ne mbrëmje u zhvillua nata e promovimit dhe degustimit te verërave te prodhuara pranë kantinës “Vreshti i Pashait” . Një verë që prodhohet në vreshtat në kryqëzimin e dy luginave atë të Sarandoporit dhe Vjosës , mbi historinë e pashallarëve të Leskovikut , rreth
Read More →

Takimi me perfaqësues të shoqërise ajrore ndërkombëtare Turkish Airlines

Takimi me perfaqësues të shoqërise ajrore ndërkombëtare Turkish Airlines e cila rregjistron rreth 200 destinacione Biznesi , Turizmi dhe Shërbime Transporti . Ky takim u realizua në kuadër të hartimit të projekteve të përbashkëta dypalëshe si dhe realizimi e tureve familjarizuese me M
Read More →

Dajti Adventure Park u përurua sot në datë 27 Korrik.

Tirana do të ketë tashmë një Park Aventurash, Dajti Adventure Park u përurua sot në datë 27 Korrik. Parku do të jetë i hapur për publikun më 28 korrik 2017. I vendosur në zemrën e malit Dajti dhe duke shfrytëzuar të gjitha bukuritë që ofron natyra, Adventure Park është një eksperiencë
Read More →

NJOFTIM për prezantimin e Shqipërisë në panairet ndërkombëtare TTG Incontri Rimini dhe WTM Londër

Agjencia Kombetare e Turizmit do te marre pjese ne panairet nderkombetare TTG Incontri i cili do te zhvillohet ne Rimini ne datat 12-14 Tetor 2017 dhe WTM i cili do te zhvillohet ne Londer ne datat 06-08 Nentor 2017 Me poshte mund te gjeni linkun me kalendarin e panaireve te publikuar
Read More →

NJOFTIM për prezantimin e Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar IFTM Top Resa, i cili do të zhvillohet në Paris të Francës në datat 26 – 29 Shtator 2017.

Agjencia Kombëtare e Turizmit po përgatitet për prezantimin e Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar IFTM Top Resa, i cili do të zhvillohet në Paris të Francës në datat 26 – 29 Shtator 2017. Ftojmë subjektet turistike, të cilat dëshirojnë të jenë pjesë e stendës tonë, të konfirmojnë pjes
Read More →