Njoftim për panairin World Travel Show Varshavë, Poloni

“ World Travel Show “19 -21 Tetor 2018  Varshavë, Poloni – Afati për dorëzim dokumentacioni dhe kërkesë datë 05 Tetor 2018 në zyrat e AKT-së. (numri i pjesëmarrësve është i limituar për shkak të hapësirës së vogël në stendë, 4 subjekte + 1 AKT) Për kujtesë dokumentacioni që duhet dorë
Read More →

“Çelja Zyrtare” e projektit “ZANA E MALEVE”

            Agjencia Kombëtare e Turizmit ka marrë pjesë në eventin e “Çeljes Zyrtare” të projektit “ZANA E MALEVE – Rinia dhe Territori: Rrënjët e një komuniteti në rrugën drejt integrimit me familjen evropiane” – AID 011523/VIS/ALB, të bashk
Read More →

Lançimi i Projektit “Thema”

              Agjencia Kombëtare e Turizmit së bashku me Qendrën për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rajonal, në Shqipëri, Agjencinë e Zhvillimit të Epirit, Shoqatën e Hoteleve të Rajonit të Janinës dhe Prefekturën e Gjirokastrës. zhvilluan takimin hapës (K
Read More →

BE mbështetje turizmit kulturor si një nga shtyllat e promovimit të vendit

              Turizmi kulturor por edhe ai i aventurës kanë rritur vitet e fundit numrin e turistëve të huaj që zgjedhin të vizitojnë vendin tonë. Agjencia Kombëtare e Turizmit organizoi ditën e sotme në Tiranë një takim informues me operator turisti
Read More →

Njoftim: Thirrje Interesi për Ekspertizën e Jashtme

NJOFTIM Lënda: Thirrje Interesi për Ekspertizën e Jashtme, për realizimin e projektit  “INNOTOURCLUST” – (Code. 68) – “Grumbullimi Ndërmarrjeve (NVM-ve) Inovative të Turizmit Ndërkufitar”, Thirrja e I-rë për projekte standarde”, bashkëfinancuar nga Bashkimi Evr
Read More →

Njoftim: Thirrje Interesi për Ekspertizën e Jashtme

NJOFTIM Lënda: Thirrje Interesi për Ekspertizën e Jashtme, për realizimin e projektit  “INNOTOURCLUST” – (Code. 68) – “Grumbullimi Ndërmarrjeve (NVM-ve) Inovative të Turizmit Ndërkufitar”, Thirrja e I-rë për projekte standarde”, bashkëfinancuar nga Bashkimi Evr
Read More →

Të Drejtat e Turistit

I nderuar vizitor! Hapi i parë, pasi keni vendosur të kaloni pushimet tuaja në Shqipëri, është planifikimi i udhëtimit. Nëse keni zgjedhur të udhëtoni me aeroplan, udhëtimi me target ose në rrugë tokësore, në vijim do të trajtojmë cilat janë vështirësitë dhe problematikat më të shpesh
Read More →

AKT mbyll me sukses pjesemarrjen e saj per te dytin vit radhazi ne panairin IFT ne Beograd

          Agjencia Kombetare e Turizmit mbyll me sukses pjesemarrjen e saj, per te dytin vit radhazi ne Panairin IFT ne Beograd, ne te cilin u perfaqesua me nje stende prej 25m2, se ciles ju bashkuan edhe 3 operatore turistike. Gjate kater diteve te Panairit,
Read More →

Vijon pjesemarrja e Agjencise Kombetare te Turizmit ne panairin IFT Beograd 2017

              Vijon pjesemarrja e Agjencise Kombetare te Turizmit ne panairin IFT Beograd me nje prezantim dinjitoz te protencialeve tona turistike. Ne stenden perfaqesuese ka pasur vizitore te shumte, te cilet kane shprehur interes per te vizituar v
Read More →

Pjesëmarrja e Agjencisë Kombëtare të Turizmit në Panairin “IFT Beograd” 2017

            Starton me një prezantim dinjitoz pjesëmarrja e Agjencisë Kombëtare të Turizmit në Panairin “IFT Beograd”.  Një numër rekord vizitorësh është regjistruar gjatë orëve të para të panairit pranë stendës së Shqipërisë, ku stafi i AKT-s
Read More →