Pjesemarrja e AKT ne perurimin e linjes se re te anijeve te Adria Ferries

Perurohet linja e trageteve Adria Ferries ,AF MICHELA e cila do te lidhe me shpejt , portin e Durresit me ate te Ancones dhe Triestes . Perurimi i kesaj linje do te jete nje vlere e shtuar jo vetem per transportin detar por edhe per punen promovuese te AkT-se ne bashkepunim dhe me Adr
Read More →

Pjesemarrja e Agjencise Kombetare te Turizmit ne Panairin e Salernos

Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe Shqipëria merr pjesë si e ftuar për herë të parë në Panairin Mesdhetar të Turizmin Arkeologjik i cili po zhvillohet në Parkun Arkeologjik të Paestum afër Salernos , Itali në datat 26-29 Tetor 2017. Në hapësirën dedikuar vendit tonë stafi i AKT po shfa
Read More →

Agjencia Kombëtare e Turizmit, në vijim të bashkëpunimit me zyren e Kooperacionit Japonez “JICA”, organizoi udhëtimin familarizues me operatorë turistik dhe perfaqesues të mediave Japoneze

Agjencia Kombëtare e Turizmit, në vijim të bashkëpunimit me zyren e Kooperacionit Japonez “JICA”, gjate dates 14 dhe 15 tetor 2017, organizoi udhëtimin familarizues me operatorë turistik dhe perfaqesues të mediave Japoneze. Ky udhëtim u be i mundur pas kerkeses se AKT-se, ne vijim të
Read More →

Dita Boterore e Turizmit

Agjencia Kombetare e Turizmit ne bashkepunim me Agjencine e Zhvillimit Rajonal Nr.2, Agjencine Kombetare te Shoqerise se Informacionit, Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare, Shoqatat e operatoreve te Turizmit UTSH, ATA, ATOA dhe AITA , nen kujdesin e Ministrit te Turizmit dhe M
Read More →

Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa Paris

    Fillon sot Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa i cili zhvillohet ne Paris prej dates 26-29 Shtator. Agjencia Kombetare e Turizmit merr pjese me stafin e saj dhe 7 operatore turistike te cilet operojne me tregun francez Gjate dites se pare ka pasur nje interesim
Read More →

Dita Boterore e Turizmit 27 Shtator 2017

Data 27 shtator është caktuar nga ana e Kombeve të Bashkuara si Dita Botërore e Turizmit. Tema e këtij viti është “Turizmi i qëndrueshëm si mjet për zhvillim”. Në kuadër të kësaj dite, pjesmarres ne kete event do te jete dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z.Blendi Klosi. Agjencia Ko
Read More →

Pjesemarrja e Agjencia Kombëtare te Turizmit në Panairin “Expo Tourism Japan”

                    Nën sloganin “Discover Balkan”, Agjencia Kombëtare e Turizmit merr pjesë për të dytin vit rradhazi në Panairin “Expo Tourism Japan” që po mbahet në Tokyo deri më datë 25 shtator . Koordinimi
Read More →

TAKIMI I ZHVILLUAR NE POGRADEC LIDHUR ME PREZANTIMIN E PROJEKT IDESE MBI MENAXHIMIN E ZONES DRILON –TUSHEMISHT

Ne date 2 gusht, ne ambientet e bashkise Pogradec u zhvillua takimi , lidhur me prezantimin e projekt idese mbi menaxhimin e zones Drilon – Tushemisht . Kjo e fundit nga ana e kompanise italiane SITI , e cila eshte kontraktuar nga ana e Fondit Amerikan te Zhvillimit .   Ne kete takim
Read More →

Takimi me perfaqësues të shoqërise ajrore ndërkombëtare Turkish Airlines

Takimi me perfaqësues të shoqërise ajrore ndërkombëtare Turkish Airlines e cila rregjistron rreth 200 destinacione Biznesi , Turizmi dhe Shërbime Transporti . Ky takim u realizua në kuadër të hartimit të projekteve të përbashkëta dypalëshe si dhe realizimi e tureve familjarizuese me M
Read More →

NJOFTIM për prezantimin e Shqipërisë në panairet ndërkombëtare TTG Incontri Rimini dhe WTM Londër

Agjencia Kombetare e Turizmit do te marre pjese ne panairet nderkombetare TTG Incontri i cili do te zhvillohet ne Rimini ne datat 12-14 Tetor 2017 dhe WTM i cili do te zhvillohet ne Londer ne datat 06-08 Nentor 2017 Me poshte mund te gjeni linkun me kalendarin e panaireve te publikuar
Read More →