Comment are off

AKT mbyll me sukses pjesemarrjen e saj per te dytin vit radhazi ne panairin IFT ne Beograd

2

 

 

 

 

 

Agjencia Kombetare e Turizmit mbyll me sukses pjesemarrjen e saj, per te dytin vit radhazi ne Panairin IFT ne Beograd, ne te cilin u perfaqesua me nje stende prej 25m2, se ciles ju bashkuan edhe 3 operatore turistike. Gjate kater diteve te Panairit, stenda e Shqiperise u vizitua nga nje numer i larte vizitoresh dhe operatoresh turistike, te cilet shfaqen nje interes te madh per te vizituar vendin tone dhe per te lidhur kontrata me operatoret shqiptare per ta perfshire Shqiperine ne paketat e tyre turistike.

Destinacionet me te preferuara ishin ato bregdetare dhe kulturore. Stafi i AKT-se gjate diteve te panairit ka dhene informacion te plote per vizitoret si dhe ka shperndare materiale te shumta promocionale si broshura dhe fletepalosje per bregdetin dhe vendet UNESCO, harta, broshura me informacione te pergjithshme si dhe suvenire, te cilat kane terhequr edhe me shume vemendjen e vizitoreve.

About the Author