Comment are off

AKT ne Colours of Albania

AKT ishte prezente me stafin e saj ne aktivitetin permbylles te Colours of Albania qe u zhvillua me dt 5 tetor 2018 ne Kalane e Rozafes ne Shkoder .
AKT shperndau materiale promovuese dhe informuese per pjesemarresit ne aktivitet te rendesishem te organizuar nga Ministria e Puneve te Jashtme ne bashkepunim
me Ministrine se Turizmit dhe Mjedisit.
Ne kete takim pjesemaresit ishin te shumte, qytetare, blogere, gazetare si dhe Ministrat Klosi dhe Bushati.
Ky aktivitet u mbyll me nje koncert te artistit Shpat Deda i cili jehoi dhe ringjalli Kalane madheshtore te Rozafatit.

43328253_2151258521828447_5507072569477431296_o

43333411_2326909820655967_7081932464402202624_n

43351600_1826194797494294_2873775442525945856_n

43358292_1826193817494392_2436815142097256448_n

43368960_2151258051828494_5175455855335702528_n

43401169_1826194874160953_337812805761630208_n

43476077_2151257988495167_1998965886517510144_o

43487618_2151257775161855_3637703120638705664_o-1

43331188_2151257825161850_3215537986112323584_o-1

About the Author