Comment are off

NJOFTIM PER PANAIRIN NDERKOMBETAR NE TOKIO

Ju njoftojmë se afati për dorëzim dokumentacioni dhe kërkese për JATA TOURISM EXPO TOKYO , JAPONI që mbahet në dt.20-23 shtator , është mbyllur dhe nuk pranohen më kërkesa pasi vëndet në dispozicion janë ezauruar .
Ju faleminderit për mirëkuptimin .

logo-bk_en

About the Author