Comment are off

NJOFTIM PER PANAIRIN E LONDRES

NJOFTIM PER PANAIRIN NDERKOMBETAR NE LONDER
Ju njoftojmë se afati për dorëzim dokumentacioni dhe kërkese për Panairin WTM Londer 5-7 nëntor Londër , Britani e Madhe , është mbyllur dhe nuk pranohen më kërkesa pasi vëndet në dispozicion janë ezauruar .
Ju faleminderit për mirëkuptimin .

world-travel-market

About the Author