Comment are off

Shqipëri-Japoni, takim i përbashkët për promovimin e turizmit

Nëntë përfaqësues të agjencive turistike japoneze dhe njëzet përfaqësues së agjencive turistike shqiptare morën pjesë në një takim të përbashkët për promovimin e turizmit.

Takimi u organizua nga Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe u zhvillua në Tiranë.

Ambasadori i Shqipërisë në Japoni, Gjergji Teneqexhiu dhe Ambasadori i Japonisë në Shqipëri shkëlqesia e tij, Makoto Ito mirëpritën pjesëmarrësit në takim.

Ky takim është mjaft i rëndësishëm për bashkëpunimin midis dy vendeve në fushën e turizmit si prioritare për zhvillimin ekonomik të vendit tonë.

Nderkohe pergjate dy diteve grupit miks te Agjencive Turistike Japoneze u realizua nga Agjencia Kombetare e Turizmit dhe nje Fam Trip neper disa nga pikat turistike te vendit si Tirana , Durresi , Lezha , Kruja , Berati , Apolloni .

000383818-696x522

About the Author