Comment are off

Celja e Sezonit Turistik Veror në Pogradec

Fundjavën që shkoi AKT ishte pjesëmarrëse në hapjen e Sezonit Turistik Veror në Pogradec në zbatim të detyrave të saj në promovimin e Shqipërisë Turistike dhe në mbështetje të Festave Lokale kudo në vend . Kjo ditë e rëndësishme festive u shoqërua me aktivitete të shumta sportive , promovuese , kulturore , artizanale , kulinare etj. AKT në bashkëpunim me Pushtetin Lokal dhe Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare realizuan dhe ndarjen e cmimeve per restorantet më cilesore te rajonit të Pogradecit duke vlerësuar lart mikpritjen, kulturën dhe kuzhinën lokale .

3o9a9641 3o9a9973 3o9a9734 3o9a9732 3o9a9717 3o9a9692 3o9a9671 3o9a9657

About the Author