Comment are off

Press Trip me Media Koreane Jugore

Per here te pare ne Shqiperi u realizua kete fundjave nje Press Trip me gazetare nga Korea Jugut , organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmitdhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ne bashkepunim me Ambasaden e Shqiperise dhe Kosoves ne Japoni . Ne nje kohe te kufizuar ne Shqiperi per palen Koreane u mundesua nga AKT pritja ne Doganen e Morines , vizita turistike ne Tirane , Durres dhe Berat si dhe percjellja per ne Aeroportin Nene Tereza . Ky Press Trip kishte per qellim njohjen e publikut Koreno-Jugor me Shqiperine dhe disa nga atraksionet e saj turistike , ne perfundim te ketij udhetimi te shkurter 2 ditor , pershtypjet ishin nga me te mirat duke vleresuar Shqiperine per natyren , kulturen , historine dhe gastronomine e pasur qe ofron . (Foto AKT)

33618725_2116129628400655_5769832548318314496_o 33644886_2116128821734069_8006482930018811904_o 33663279_2116129035067381_2625752561629528064_o 33665915_2116129125067372_1569338851904716800_o 33675265_2116129901733961_7800009347995533312_o 33689071_2116130385067246_2313433436196438016_o 33720280_2116131731733778_1268098053445779456_o 33747426_2116130861733865_2697223471724756992_o

About the Author