Comment are off

Festa Midhjes në Ksamil

AKT mori pjese ne Festen e Midhjes ne Ksamil me dt 12 maj duke hapur ne kete menyre dhe Sezonin Turistik te Ksamilit , nje nga margaritaret e Turizmit Shqiptar . Fale bashkepunimit te ngushte me organizatoret dhe Bashkine Sarande ne funksion te promovimit dhe shperndarjes se materialeve informuese te Shqiperise Turistike , AKT qe prezente ne kete event te rendesishem duke ftuar vizitoret e shumte te provojne dhe magjine e Butrintit te rindertuar ne 3D dhe te shfaqur ne 360 grade nepermjet syzeve se teknologjise se fundit VR realizuar nga z. Oltion Lalla. Ksamili tashme e ka kthyer kete feste ne tradite , duke e bere kete qyteze githmone dhe me terheqese per turistet e huaj .

3o9a7372 3o9a7409 3o9a7423 3o9a7451 3o9a7482 3o9a7521 3o9a7585 3o9a7591 3o9a7619

About the Author