Comment are off

Festa e Luleshtrydhes në Frakull

Festa e Luleshtrydhes në Frakull, një tjetër event për të mos u humbur në hartën e festave të traditës shqiptare.
Çdo zonë e Shqipërisë ka potenciale për të ofruar një turizëm alternativ, bazuar në produktet, kulinarinë, trashëgiminë, traditat dhe kulturën. 32760132_2044857689135198_1855111952712335360_o 32868408_2044857645801869_7801313493340127232_o 32769743_2044857555801878_6936993110756950016_o 32892513_2044857512468549_9204494182415073280_o 32776571_2044858202468480_3121665621817819136_o 32784243_2044857702468530_1585333705252012032_n

About the Author