Festa e Luleshtrydhes në Frakull

Festa e Luleshtrydhes në Frakull, një tjetër event për të mos u humbur në hartën e festave të traditës shqiptare. Çdo zonë e Shqipërisë ka potenciale për të ofruar një turizëm alternativ, bazuar në produktet, kulinarinë, trashëgiminë, traditat dhe kulturën. 
Read More →