AKT me ATSH marreveshje dhe partnere kryesore për promovimin e turizmit

TIRANË, 17 maj/ATSH/- Turizmi është një nga sektorët strategjikë të zhvillimit ekonomik të vendit në rritjen e punësimit dhe mirëqenies. Drejtorja e Përgjithshme e Agjencisë Telegrafike Shqiptare, Armela Krasniqi dhe Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Turizmit, Albin Gega, nënshkruan s
Read More →