Festa Midhjes në Ksamil

AKT mori pjese ne Festen e Midhjes ne Ksamil me dt 12 maj duke hapur ne kete menyre dhe Sezonin Turistik te Ksamilit , nje nga margaritaret e Turizmit Shqiptar . Fale bashkepunimit te ngushte me organizatoret dhe Bashkine Sarande ne funksion te promovimit dhe shperndarjes se materiale
Read More →