Festivali Kulinarisë “Lezha Gatuan”

Stafi i Agjencise Kombetare te Turizmit ishte dje me dt 6 maj ne Festivalin e Kulinarise “Lezha Gatuan” organizuar nga Bashkia Lezhe i cili u zhvillua ne nje date qe perkon dhe me pervjetorin e ditelindjes se heroit tone kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbej ne sheshin qe m
Read More →