Comment are off

Kampionati Botëror i shkollave në Shah

chess-albania-2

 

 

 

 

 

 

 

Federata Shqiptare e Shahut në bashkëpunim me Federatën Botërore të Shahut në datat 20-29 prill do të organizojë do të organizojë kampionatin Botëror të shkollave në Shah ku do të ketë një pjesëmarrje të gjerë. Do të jenë rreth 400 fëmijë që do të jenë pjesmarrës në këtë event ndërkombëtarë. Do të ketë me qindra gazetarë, organizatorë zyrtarë të Federatës Botërore të Shahut. Një total prej 600 personash nga e gjithë bota të cilët do të mblidhen në qytetin e Durrësit përgjatë periudhës kohore që do të organizohet ky event.

Stafi i Agjencisë Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me stafin e Kampionatit Botëror të Shahut të Shkollave që organizohet në Durrës ndodhet në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës “Nënë Tereza” duke ju uruar mirëseardhjen, promovuar dhe shpërndarë materiale informuese, promocionale të Shqipërisë Turistike për pjesëmarrësit e shumtë të këtij aktiviteti të veçantë ndërkombëtar.

 

 

About the Author