Comment are off

Aksioni Clean and Green Albania ne Ditën e Tokës

Stafi i AKT ju bashkua nismës dhe aksionit “Clean and Green Albania” në Kepin e Rodonit për plazhe dhe natyrë më të pastër , drejtuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me Agjencitë e tjera Kombëtare në varësi si dhe Ecovolis . Si AKT ju bëjmë thirrje të veçantë të gjithë pushuesve , strukturave akomoduese , turistëve dhe qytetarëve në përgjithësi të mbajmë pastër mjedisin , të respektojmë natyrën , atraksionet turistike dhe të sinjalizojnë çdo rast që shkel ligjin tek Inspektorati i Mjedisit , Agjencia e Mjedisit , Policia e Shtetit si dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Agjencitë e tjera përkatëse !

31096774_2032075267080107_6973335410323750912_o31091975_2032072720413695_3021561869862174720_n

31195670_2032074300413537_2601888293108842496_o

About the Author