Konkursi Festat Lokale

Konkursi “Festat Lokale” është një konkurs që nxit idetë e reja dhe inovative në fushën e turizmit, dhe ofron mundësi mbështetjeje për ti sjellë në jetë. Nëse keni një ide të tillë, mund të sillni atë nëpërmjet këtij konkursi. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Ministria e Bujqësis
Read More →