Aksioni Clean and Green Albania ne Ditën e Tokës

Stafi i AKT ju bashkua nismës dhe aksionit “Clean and Green Albania” në Kepin e Rodonit për plazhe dhe natyrë më të pastër , drejtuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me Agjencitë e tjera Kombëtare në varësi si dhe Ecovolis . Si AKT ju bëjmë thirrje të
Read More →