Comment are off

21 Festat Lokale Fituese te Konkursit Festa e Tradites

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit se bashku me Ministrine e Bujqesise dhe Zhvillimt Rural kane shpallur listen e 21 festave fituese te Konkursit Festa e Tradites :

31577864_1604512166264811_7771286221627588608_o

About the Author