“Press Trip” me grupe ndërkombëtare

              Prej datës 9 prill, në vendin tonë nën organizimin dhe kujdesin e Agjencisë Kombëtare të Turizimit ka filluar udhëtimin e tij një “Press Trip” me një grup shumë të rëndësishëm të disa prej mediave ndërkombëtare shumë të njohura të Europ
Read More →