Në 6-7 Prill mbahet Mediterranean Tourism Fair në Expocity Albania

“Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018”, një nga ngjarjet më të rëndësishme të turizmit rajonal do të mbledhë në Tiranë, pjesëmarrës nga vendet të ndryshme të Europës. Edicioni e 2-të i këtij panairi, që do të zhvillohet në datat 6-7 prill, synon inkurajimin e bashkëpunimit dhe promo
Read More →