Comment are off

Panairi Nderkombetar ITB Berlin

Nga dt. 7 mars deri ne dt. 11 mars, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit me pjesëmarrjen e Ministrit z.Klosi , së bashku me stafin Agjencinë Kombëtare të Turizmit dhe dhjetra Operatorë Turistikë Shqiptarë marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar ITB Berlin ,  një nga panairet më të rëndësishëm në Europë dhe botë . Në këtë prezantim të Shqipërisë priten të shfaqen risitë dhe ofertat e Turizmit Shqiptar për publikun Gjerman e Botëror i cili ka shfaqur një interes të veçantë dhe në rritje për vendin tone ! Po ashtu priten takime te rendesishme B2B per tur operatoret Shqiptare dhe takime institucionale dhe me agjenci te specializuara per bashkepunim ne promovimin sa me te mire te Shqiperise ne tregun Boteror .

28822450_10214108840327742_464336349_o28928134_10214108842087786_1983356478_o-1

28685537_2020848257928793_3373721285833127471_n

28906461_10214108376916157_1313322306_n

28879496_10214108847647925_1701725707_o

28685292_2020848351262117_5111429855911240662_n

About the Author