Comment are off

Panairi Nderkombetar MIIT Moske

Nga dt. 13 deri dt. 15 mars Ministria e Turizmit dhe Mjedisit së bashku me Agjencinë Kombëtare të Turizmit dhe Tur Operatorë Shqiptarë marin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit MIIT Moskë . Ky panair është një nga më të rëndësishmit në tregun Europian ku marrin pjesë rreth 1600 ekspozues me rreth

27.700 vizitorë nga e gjithë bota .28698977_2027382197275399_8264827452888646889_o 28699116_2027382260608726_2281905345684718625_o 28828823_2027382340608718_3415103868586368998_o-1 29176824_2027382530608699_8041473001616316927_n 29176951_2027382130608739_913114683249369699_n-1

About the Author