Comment are off

Dita e Verës në Elbasan

Agjencia Kombëtare e Turizmit ju uron Gëzuar Ditën e Verës !
Stafi i saj ishte në kryeqendrën e kësaj dite , Elbasanin , ne mbështetje të Bashkisë Elbasan dhe Panairit “Dita e Verës 2018” pranë Pallatit të Sportit . AKT shperndau materiale promocionale ne kete dite feste kombetare per qytetaret , femijet e shumte si dhe turistet qe vizitojne kete qytet me shume atraksione turistike !

 

28827087_2028867323793553_3482610586002417005_o 28828852_2028867503793535_1967274843765120915_o 28828439_2028867867126832_4959844446722154445_o 28701510_2028877190459233_2369514805700347783_o 28619676_2028874117126207_9206075410432792207_o 28619379_2028867673793518_3775713329231028085_o

About the Author