Turizmi dhe biznesi rrisin fluksin e të huajve në Shqipëri me 34.5%

Numri i shtetasve të huaj që vizituan Shqipërinë u rrit ndjeshëm në muajin janar, duke sinjalizuar një tendencë pozitive të turizmit edhe në fillimin e këtij viti. Sipas Institutit të Statistikave, në Shqipëri hynë gjatë muajit janar 2018, 232 mijë shtetas të huaj, një rritje me 34.5%
Read More →