Dita e Verës në Elbasan

Agjencia Kombëtare e Turizmit ju uron Gëzuar Ditën e Verës ! Stafi i saj ishte në kryeqendrën e kësaj dite , Elbasanin , ne mbështetje të Bashkisë Elbasan dhe Panairit “Dita e Verës 2018” pranë Pallatit të Sportit . AKT shperndau materiale promocionale ne kete dite feste k
Read More →