Panairi Nderkombetar MIIT Moske

Nga dt. 13 deri dt. 15 mars Ministria e Turizmit dhe Mjedisit së bashku me Agjencinë Kombëtare të Turizmit dhe Tur Operatorë Shqiptarë marin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit MIIT Moskë . Ky panair është një nga më të rëndësishmit në tregun Europian ku marrin pjesë rreth 1600
Read More →